квiтневе

серце падає,
сніжність на падубі,
як очі нарцисів на зорях розвішані,
як душі пропащі, розсипані, стрижені ноги трави на земній околиці,
оковирність ця, не бачить святковості,
очі вирячені, сенс втрачений,
не найдене ціле, не скручене смислами,
писанки на кущах плямами,
верби з котами грають лозами,
перестрибують,
наче кози,
ті дні,
що стемніли, ненароджені

18.29
17.04.2023


Рецензии