Самомотивация

Бакыттымын, жогарымын
Енсем биик!
Арым таза, жаным таза,
Бейне киик.

Сулумын, сымбаттымын
Мактанамын.
Мактанганда шаттанып,
Куанамын.

Омир кызык, омир онер,
Емес ойын.
Ал мен болса ишиндеги
Ару кызбын.

Суйиктимин, суйемин, -
Мен Айгерим.
Нур журегим еркели,
Алла пирим!

Рахмет айтып отбасыма
Тилек тилейм.
Ашык аспанга жолдап дуга,
Омир сурем!


Рецензии