From scratch

This is the day I start from scratch
My life, my fate, my fortune.
Я так хочу любовь сберечь,
Ведь жизни круг непрочен.

The birds are flying in the sky
Awaking spring of wisdom.
Пусть пропадёт моя печаль,
Уступит место смыслам.

The nights are tricking me away,
My best friend is insomnia.
И год за годом все быстрей
Бегу, себя не помня я.


Рецензии