Балам - Дитя моё. Тат язык

Балакаем, балам...
Син бит минем язмышым,
Куктэ тугел кояшым.
Кэтеп алынган булэк,
Чиста хэм назлы йорэк.

Балакаем, балам...
Син бит мине яклаучы,
Борчуны озатучы.
Кэлеп безне яктыртучы,
Бик зур бэхет китеруче.

Яратам сине балам.
Кайгылардан саклап калам.
Синен бэхетле анан.
________________________
Дитя моё...
Ты - моя жизнь,
Солнце, что не на небе.
Подарок,  который ждали.
Чистое и ласковое сердце.

Дитя моё...
Ты - мой защитник,
Тот, кто прогоняет грусть.
Смеясь, нас озаряешь,
Огромное счастье даришь.

Люблю тебя, моё дитя.
Оберегаю тебя от горестей.
Твоя счастливая мама.

(30 апреля 2021 года).


Рецензии