Якыннар киткэндэ - Когда уходят близкие. Тат. яз
Мэнгегэ китэлэр,
Йорэктэ эзлэрен калдырып.
Сагыш тулы кунел.
Тормыш - ул бер мизгел.
Тузэргэ, яшэргэ, сагынып.
Китэлэр яктыга,
Кайчак, хушлашмыйча,
Еракка, белмэгэн жирлэргэ.
Бездэн нилэр кирэк?
Монлы дога гына...
Искэ алып, карыйк куклэргэ.
__________________________
Уходят близкие,
Уходят навсегда,
Оставляя на сердце следы.
Грусти полна душа.
Жизнь- это миг.
Остается лишь пережить и жить, скучая.
Уходят к свету,
Порой, не попрощавшись,
Далеко, в неизвестные края.
Что остаётся нам?
Лишь молитва.
Вспомнив, посмотрим в небеса.
(17 сентября 2021 года)
Свидетельство о публикации №123041607758