Valeriy Bryusov - Behind a cloud

Из-за облака скользящий
Луч над эмблемой водой
Разбивается блестящей,
Серебристой полосой.4
И спешит волна с тревогой
В ярком свете погореть,
Набежать на склон отлогий,
Потемнеть и умереть.

The water is so emblematic,
A sudden ray of silver light
With silver strip falls down, chaotic,
And falls apart behind a cloud.
The wave is fast, it's bright and anxious,5
It burns so easily in light,
And then it faces hills, so softly
It will get dark, it won't survive.


Рецензии