Плаче серце од передчуття, що життя вже
Що життя вже не буде колишнім...
Будуть яблука, груші і вишні,
Та не буде колишнім життя.
Тихо подумки дякую снам,
Де, як щастя, стрічається тато.
Молитви залишаються нам,
Щоб лишились садочок і хата,
Щоб з'являвся на яблунях цвіт,
Щоб побігла садочком дитина,
Щоб у серці майбутній той світ –
Був колишнім, хоч наполовину...
Свидетельство о публикации №123041603843
Светлой весны тебе и мира!Миклош!
Христос воскресе!
Инна Гаврилова 19.04.2023 19:42 Заявить о нарушении