Глобальне потепл ння

Майже в самім розпалі зима,
Новий рік рахуй що вже на носі.
А сніжку не бачили ми й досі
І таке по всюди зокрема.
Йти не має змоги снігопад,
Так як гул гармат не затихає
І північне сяйво полихає
Від Херсона, ген аж до Карпат.
Україну неньку перегріли,
Стався перекіс на полюсах,
Сніг над нею тане в небесах,
Нічим побілити і могили.
І оце нам з вами довелось
Жити коли валиться каміння,
У людей вривається терпіння
І нещасне наше покоління
Свідок, що глобальне потепління,
Саме з України почалось.
                25.12.22р.


Рецензии