Чоловiча увага впливаe на жiнку по-рiзному
Хтось закохується до нестями та так і живе.
Хтось гне кирпу і губку старанно копилить капризную,
Геть жене чоловіка, та вже через мить знову зве.
Хтось знаходить натхнення і музами й римами мариться,
Чоловіку присвячує стоси книжок і віршів.
Хтось не вірить у щастя можливість і в ревнощах стариться.
Хтось яєчком пасхальним малює любов у душі.
Хтось стоїть все життя на колінах – коханому молиться,
І щомить винаходить мільйони нових молитов,
І щаслива від того, що має цю вільну-неволеньку,
Бо плекає єдину на світі жіночу любов...
Свидетельство о публикации №123041501621