Himoyaga muxtoj Qiziqarli suratlar she riy izoxlar
«Himoyaga muxtoj…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«TАBАSSUM QILGАNLАR…»
-«Tabassum qilganlar — baxtlimi bari?»,
«…Tabassum — bir qadam, asli baxt sari!».
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123041407650