Без тебе

Без тебе все стало легше, серце з грудей не скаче.
Я оминаю наші з тобою місця, наші з тобою пісні.
Без тебе все раптом стихло. І відболіло наче.
Нарешті я бачу світло, нарешті виходжу з пітьми.

"Без тебе". Два слова, контексту ж - на ціле море.
Кохання мені опалило мрії, однак, залишило життя.
Без тебе залишилась пустка, неначе нікого навколо,
Неначе все зникло з тобою, а я залишилась одна.

Я зовсім не плачу. Та й сльози, вони ж не вічні.
Кохання, як з'ясувалось, теж має термін життя.
Ми всі віримо в казку, ми віримо в потойбіччя.
А я більше не вірю. Моя віра пішла до сміття.


Рецензии