Все - для тебе, смiялась вона
І дивилась у очі залежно.
Я її обіймав обережно,
Наче щастя для мене – вина.
«Це – для тебе», – співала вона
Вічну пісню любові жіночу,
Знов і знову дивилась у очі,
Од кохання і щастя хмільна.
Я уже завмираю у снах,
І у очі дивитись не вдасться,
І бринять у очах сльози щастя,
І мовчить – «Я – для тебе» – вона....
Свидетельство о публикации №123041400031