Ти все предбачив

Сьогодні спомин п'ятниці тієї,
Де на Голгофі був Ти, на Хресті,
Де Ти ціною кровії Своєї
Бажав спасіння людям донести!

Я дякую Тобі за шлях до Тебе,
За шлях у Царство Бога і Отця,
Дивлюсь очами віри я на небо,
На все творіння нашого Творця!

Яка величність серця!.. Яка здібність!..
Творив людей і землю нам віддав...
Та де поділась ввічливість, їх вірність?
Диявол появився, все забрав!

Ти все предбачив, Отче! Смерть Ісуса!..
Ціна крові, щоб мали ми життя!..
Мене знайшов, в Тобі тепер спасуся,
Яке чудове маю майбуття!

Я дякую, що я тепер з Тобою,
Що Звістку Добру людям я несу,
І день мій починається хвалою,
Я все, що на шляху, перенесу!
                14.04.2023.


Рецензии