Вечный оберег

   Н.Бидненко
Сняться сни мені, та все про юність,
Той щасливий, неповторний час.
Шле Вселенна свій небесний струмінь,
Щоб вогонь в душі моїй не згас.
І пала в душі моїй багаття…
І пливуть, мов спомин, журавлі…
Аж весна в новім зеленім платті
Завмирає у моїм теплі.
Ти не бійся, небо, я не згасну,
Не пущу я старість на поріг,
Бо у серці, наче сонце ясне,
Є кохання – вічний оберіг.
***
Снятся сны мне, и всё про юность,
Про счастливый и не повторимый час.
Шлёт Вселенная свой небесный поток,
Чтоб огонь в душе моей не погас.
И горит в душе моей костёр...
И плывут, как память, журавли...
И весна в новом зелёном платье
Замирает в моём тепле.
Ты не бойся, небо, я не погасну,
Не пущу я старость на порог,
Потому, что в сердце - солнце ясное,
Есть любовь - вечный оберег.


Рецензии