Ваней назвала его родного сына

   
  ІВАНКОМ НАРЕКЛА ЙОГО РІДНОГО СИНА


Провожала дівчинонька
Свого милого коханного
Не іншої шукати,
А ворога з України гнати.
А ворога з України гнати.

Йди, мій друже, йди
Ворога з України гнати,
Скільки  буде потрібно,
Стильки й буду тебе чекати,
Стільки й буду тебе чекати.

Буду я виходити - на горі чекати,
Буду я виходити - на горі чекати,
Як повернеся, буду щиро цілувати,
Як повернеся, буду щиро цілувати.

Чекала, чекала дівчинонька
Свого милого коханного Іванка...
Загинув він геройськи у бою
За Вкраїну рідну матінку свою.
Загинув він геройськи у бою
За Вкраїну рідну матінку свою.

Посадила дівчинонька  на горі
Молодого, молодого дубочка,
Щоб він бачив, щоб він чув
Іванком нарекла його рідного сночка.
Іванком нарекла його рідного синочка.

Посадила дівчинонька на горі
Молодого, молодого дубочка,
Щоб він бачив, щоб він чув
Івнком нарекла його рідного синочка.
Іванком нарекла його рідного синочка.
Іванком нарекла його рідного синочка.
09.04.2023.







   


Рецензии