Очищення душi

Очищення душі... Господь, пробач
Усі гріхи, усі мої провини,
Стою перед Тобою, бачиш плач,
Хай проростуть в мені Твої перлини!

Хай виросте в мені Твоя краса,
Краса небесна, неземна, святая,
І вже ніколи більше не згаса,
У Тебе буду вся я повитая!

Нехай в мені зростить духовний плід:
Любов і віра, радість і терпіння...
До кожного щоб мала я підхід,
Вела людей до Тебе, до спасіння!

Бажання у мені - вони Твої,
То ж очищай мене, заповни світлом,
Тобі несу тривоги всі свої,
Бажаю, щоб земля моя розквітла!
     13.04.2023.


Рецензии