У неба

У неба тануть повіки
І хай там що
Ми всі одержимо
Свій порятунок,

От тільки хтось когось не впізнає,
От тільки хтось для когось згубний.

Слухай коли мої пальці
Набирали твій номер
Я була твереза й зла
Чудово усвідомлювала що роблю.

Ключі від кохання
На найвищій полиці
Зміст життя
Емігрує до інших галактик

Я пищу про тебе
Маю на увазі онтологію
Та інші розумні слова
Ці слова смакують із фондю
Ці слова
Суцільна пастка

І хай там що
Хтось прикриває собою студентів,
Хтось відбирає у них книги,
Хтось будує садибу
На фундаменті мого болю

А там ночі безкраї
Самба
Як співала тобі тоді.


Рецензии
Кто во что верит, тот то и получает.🌞 Добра.

Абрахам Абрахам   13.04.2023 13:24     Заявить о нарушении