Ел тний генофонд
Страху навіяла весна,
Що може їх без генофонду
Лишити клята ця війна.
І виправляючи ту зраду,
Щоб чужих діток не кормить,
Вони мерщій в Верховну Раду
Проект закону внесли вмить.
Все, як годиться під копірку
Роздрукували папірці,
Приготували і пробірки,
Звичайно тільки для бійців.
А уже завтра прямо з ранку,
Мерщій нараду проведуть
І молодим всім новобранцям
Пробірки також роздадуть.
І із них кожному розрають,
Як що томити буде лінь,
Тоді хай сперму собирають
Для всіх майбутніх поколінь.
Бо стоїмо ми на порозі
І все до того уже йде.
А ембріони заморозять
І генофонд не пропаде.
Але засідання назріло
І тут, як біс на верстаку,
Із опозиції Верзілов
Вніс пропозицію таку:
«У нас дебела є еліта,
Якій бай дуже до війни,
Вони жінок зможуть покрити –
Елітні вийдуть пацани.
І до пупа їм анаконда,
І по фіг ваше резюме,
І вже такого генофонда
Ніяка зброя не візьме».
13.02.23р.
Свидетельство о публикации №123041203101