З серця
І ніхто її не спине.
Про мій край, про Україну
Непохитну та єдину.
Про Дніпро великий, дивний.
І могутній, вільний, сильний,
Про ліси, долини, ниви
До чого ж вони красиві!
Ллється пісенька весела
Про птахів та про озера
І про милих, щирих друзів,
Що я маю вже в окрузі.
На рибалку як ходили
І як з друзями сиділи
Біля вогнища до ранку,
До чудового світанку.
Сонечко коли вже сяє,
А туман кудись зникає
І роса блищить, мов бісер,
І легенько віє вітер.
Під гітару як співали
Навкруги пісні лунали
Як чудово в ріднім краї!
Серденько аж розквітає!
Свидетельство о публикации №123041201425