Утримуйся
Хоч твої дії несвяті,
Хоч ніч жевріє у пітьмах,
Хоч сіль із сліз на островах.
Піди в глибини синіх гір,
Хай обіймає Синевир
І душу, і твоє лице,
Пробач природу ти за все,
Та не згорни любові бал,
Легкий натхнення чистий вал,
Твоя мадрівка - все життя,
Тож і мандруй ти до пуття.
І хай зловісні знаки вкруг,
Твій розум - твій одвічний друг,
Твоє життя - магічна гра
З потужним дотиком пера.
Свидетельство о публикации №123041106944