Нiхто нiкого
Пісня за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=8OVRBTKDPfQ&ab
1к.
Ніхто нікому ні ворог, ні брат, ні друг,
Ніхто нікому.
А кожен вчитель, серед запорук і мук, підтримки й розлук,
крапка чи кома…
Вчимо самих себе, своїх батьків, своїх чужих дітей
І світ навколо,
Та чи то має сенс, бажати успіхів і вкотре бігти десь,
Як білки в колі.
ПРИСПІВ
Дай руку і йдемо кудись вперед, знов і знов, і не вертаймося в минуле.
Дай слово, будемо іти у невідомість, там де думка вільна промайнула.
Дай сили і йдемо у ті краї, в яких не матимемо кривди, тільки правду.
Дай віру, будемо іти назустріч незбагненному, де сяятиме свято.
2 к.
Ніхто нікому ні ворог, ні брат, ні друг, завжди і тільки вчитель.
Ніхто нікого не буде жаліти тут, стискати в обіймах рук, лиш бити-вчити.
Безжально плине час, не має жалю до нас Ніхто й ніколи.
Якщо втрачаймо шанс, зростає дисбаланс і поглинає нас життєва доля.
Свидетельство о публикации №123040903230