не сумуй

Не сумуй закінчиться війна,
Відбудуємо ми ріднії міста,
Підіймем калину на дорозі,
Залишать нас біди та загрози.

Не сумуй, повернеться весна,
Та весна, що підіймає крила.
Буде ще щасливая родина,
І багаті зоряні міста!

Не сумуй, повернеться живим!
Ти з молитвою чекай його додому.
Та свічки запалюй уночі
Захищай родину від недолі.

Не сумуй ще будуть світлі сни
І лелеки в полі залітають
В полонині сонечко заграє
Кануть в літа прояви війни!


Рецензии