***

Ти не хочеш мене розуміти,
Що лякає мене, що хвилює...
Та і слова твої вже мов вітер,
Та обійми мене не купують.

Я втомилась на тебе чекати,
Серце спокію досі не має.
Як мені почуття приховати,
Не відкрити, що мене проймає.


Рецензии