Состояние 2023

Воздух is астма
Ядъ мне
  Еда 
 TV полная Деза
ни станет другой
life
 никогда

Жуткая слизь , лес za
окраиной - мрак

  Yourself is to blame !

 What something is wrong
 Tell me - mudak  ?

  Brain counts the difference
in cracks Black-Malevich 4

 It's now claro
so much feel
 obviously  -    about the distance :

 One million and two hundred thirty five years only -  in
Parsecs

 - А , точно - ?

 И с этого дня - я начал жесткую дисциплину
( и - для себя ! )
 чтоб пожирать The Space Пространство      .


 


Рецензии