Когда Шаман Звал Дождь Через Удары...
Подобные ударам грома, своих там-тамов,
Он рисовал мечты на стенах много-вечных скал,
И меланхолично умер, и предопределил мечтам восстать!
WHEN SHAMAN CALLED THE RAIN THROUGH BLOWS...
BY ANDREY RUSSIAN
When shaman called the rain through blows,
Like claps of thunder, own tam-tams,
He painted dreams on walls of whole-eternal rocks,
And melancholy died, and predetermined dreams to rise!
Свидетельство о публикации №123040707070