Саибатаз
Илгьамдинни къекъвез ник1е,
Дердерини туна к1еве,
Чарасуз зун гьатна рекье.
Зун дуьньяда къекъвейди туш,
Гьар акурдахъ гелкъвейди туш,
Гуьрчег рушар хьаначир хуш,
Вун аквадалд, женнетдин къуш.
Ажеб гуьзел я Саибат,
Таниш хьана чун са бубат,
Рик1е гьатна шекер-набат,
Хуш майилар хьана агат.
Яраб ихьтинд мад ава жал,
Гьакьван назик рахадай ч1ал,
Низ акуна зун авай гьал,
Секин хьана рик1евай т1ал.
Свидетельство о публикации №123040706149