Письмо космонавта
Писмо от астронавт
Здравейте! Вече съм в Алфа Кентавър. Летяхме добре. Говоря малко местно, разбира се, с грешки. Живея в хотел с друг астронавт. Той е красив, има три очи и синя кожа. Подготвяме се за нов полет, работим усилено, до късно през нощта. Ядем в трапезарията, за закуска-червени хапчета, за обяд - зелени, за вечеря - бели. Сградата на трапезарията е като голямо яйце. В града има много такива сгради, но има и като големи гъби и пирамиди. Тук е красиво и интересно. Когато имам малко свободно време, ходя на екскурзии и гледам холографски филми. Не се тревожете за мен. Скоро ще се върна на Земята. Как сте? Поздрави на всички в къщти. Целувки.
Свидетельство о публикации №123040702223