Хтозна, хтозна, де - правда? Де - неправда?
Де той початок? В чому той кінець?
Чому стежки життя – не навпростець?
Чому до честі так подібна зрада?
Чому тягнулась до душі душа,
Та обірвалась пісня на півслові?
Чому серед людей песиголові
Панують, мов на цвіт паде мирша?
І кличе святість божого вінця...
І все на світі знать душі потреба.
І – вірші, вірші... Мов листи до себе –
Яким нема початку і кінця...
Свидетельство о публикации №123040605354