Pol zartem, pol serio
Wielkie szczescie posiadac rozum.
Fra - fra - fra,
Cale zycie to super gra.
Dro - dro - dro,
Niby prosta rzecz obudzic sie jutro.
Kra - kra - kra,
Kazdy moze kiedys siegnac dna.
Tra - tra - tra,
Cokolwiek robisz to troche potrwa.
Zre - zre - zre,
Otwarte miej oczy i uszy swe.
Glo - glo - glo,
Mozgiem jak najczesciej ruszaj.
Bla - bla - bla,
Nie zwracaj uwagi na pokusy zla.
Nub - nub - nub,
Badz spelniony i swoje rob.
Frug - frug - frug,
Z odwaga w sercu przekraczaj prog.
Wa - wa - wa,
Niech prosta i piekna bedzie droga twa.
La - la - la,
Zyj tu i teraz zaczarowany chwila.
02.04.2023
© Copyright: Ilona Kazimierska, 2023
PS wszystkie uwagi oraz fotografie sa autora
Свидетельство о публикации №123040604043