Цiei ночi я вже не засну
Як не заснув я і тієї ночі,
Тієї, що і згадувать не хочу,
І ще таку не пережить одну.
І Боже борони, і вам колись
У ніч таку пірнать, мов в ополонку,
Бо ніч така триматиме в полоні
Всі ночі, як до щастя не тулись.
Чим можна перебити чорну ніч –
Ту чорну, що чорніше не буває?
Лише любов'ю жінки, що кохає
Вас більше, ніж себе, – таку лиш клич...
Свидетельство о публикации №123040502887