Ты пишаш вершы?

-Ты пішаш вершы?
- Мне анёл іх шэпча.
- А чуеш лепшы?
- Можна так сказаць.
- Ім дорыш сэрца?
- Усю сябе, канешне.
- Ці ёсць сакрэты,
Як жа ўсё ж пісаць?
- Калі іх чуеш,
Бог з табою побач.
Ён,мабыць ,хоча,
Каб пісала я.
І ён шырока
Адкрывае вочы.
І сябрам мне
Становіцца зямля
І сябрам мне
Становяцца нябёсы,
Я бачу свет
Не так, як бачыш ты.
І дзякуй Богу,
Што я чую вершы
І дзякуй Богу
Іх чытаеш ты!


Рецензии