Demak tasalliga Qiziqarli suratlar she riy izoxlar
«Demak tasalliga…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«DАSTLАBKI QАDАM…»
-“Аzobli” bo;lsada, dastlabki «qadam»,
So;ng o;zni sezasan – “sog;lom va bardam”!.
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123040107438