А вересень в дитинство поверта...

**   **   **
А  вересень   в  дитинство   повертає:
У  рідну  школу,
у  мій  рідний  клас.

Я  подумки  за  парту    знов   сідаю,
І  вчителька  вітає  радо нас.

А  ми -  смішні, засмаглі після  літа,
Стрічки  в  косичках,
 в  білих  фартушках,

Наперебій  даруємо  їй  квіти,
Хтось  сміливіший, а  у когось - страх...

Попереду  усе  нове'
 чекає !
Емоцій  стільки - просто цілий  вир !

І  кожен  поділитись поспішає,
Дитячий  вулик - спробуй  втихомир!

І  перші  букви,  і
 складні  задачі,
( Бува,  зі  школи  у  сльозах  прийдеш ),

І  вирости  бажання 
 в нас   гаряче !
Всміхаюся  лише  собі тепер...

Дні  безтурботні  швидко  проминули.
Лиш  спогади  залишились одні,

Але  душа  нічого 
не забула -
Дзвінок  шкільний звучить  десь  в  глибині...

У  мене  в   косах  вже  стежинки  білі
( Бабусям,  мабуть, личить  сивина )-

Як  блискавка  дитинство  пролетіло,
Онука  вже  у  школу  привела'...

І  знову  я  портфелика  збираю,
І  знову -  перший  раз
 у   перший  клас !

Крокуєм  з  ним,  а 
 він букет  тримає -
На  все   свій  час  для кожного  із  нас ...
**. **. **

Людмила  К - В.
29.6. 22.
( Фото нет )


Рецензии
Дуже сподобалось. Неначе в дитинстві побувала.

З повагою Людмила.

Людмила Васильева Луцко   18.07.2023 22:39     Заявить о нарушении
Слава Богу ! Приємно , що змогла подарувати Вам ці миті з минулого.
Зі взаємною повагою ,Людочка.
Благословінь вам та миру !

Людмила Калашникова -Варавко   19.07.2023 19:48   Заявить о нарушении