Квiтень

 Вже завтра настане квітень.
 Мій другий місяць весни.
 Погода яскраво розквітне. 
 І дихання буде, як сни.

 Вже завтра настане квітень. 
 Дерева і квіти - душа.
 І буде світити ніжність.
 Зеленою стане трава.

 Вже завтра настане квітень.
 І мій День Народження скоро.
 Вже майже у паспорті тридцять.
 Нічого немає, нічого.

 Війна не вщухає, гримить все.
 Немає кінця їй і краю.
 Вже завтра настане квітень,
 А небо вже сльози ковтає...

 31. 03. 2023.


Рецензии