дабл чери

Стигла червона вишня
Впала посеред поля

Чому та вишня впала
Шо вона робить в полі

Може то зовсім не вишня
Може то тихий морок

Що спустився на землю
І підняв з неї сірий порох

Може то вбивчі кулі
Може то кров солдатів

Може то просто вишня
Але чомусь мені
хочеться
плакать


Рецензии