Уьтквем аскер

Тупарин ван гьатнавайла дяведа,
Секин жеда гурвални чи шадвилер,
Дидейрин рик1ер т1ар жед и  вядеда,
Ц1ийи хъийиз фад хьайи куьгьне хирер.


Шумуд душман кук1варнай чи бубайри,
Чанар пучна, иви хъчез чуьллера,
Гьар ст1алдикай бубу хьана рухвайриз,
Гьатна абур ц1аяр авай рекьера.

Пехъи душман, ислягь халкьар барбат1из,
Дели жемир, ви эхирни жед мукьвал.
Уьтквем аскер къведа вагьшияр к1ват1из,
Гьа куь фуруз хъивегьда куьн санал.

      Припев:

Чи уьтквем аскерар-ватанпересар,
Вафалу я чи бубайрин адетриз,
Гьазур я миллетар, къунши миресар,
Гъалибвал я хас дагъвийрин хесетриз.


Рецензии