Прокатит - 23?

  - May talk to You mine
   dear Anna - ?

 - U made to see i'm very busi

 -  When got u take this job - November of Nineteens-th 2022 года ?

  Dont you remebmer - the scull the brain the head- ?  На Вашу сторону
вдруг
   проворачивываете-4а     -   ?

 - Придурков много на Земле , не переиначить

 - 72 % coincidence
 -  Only - ?   Это - ни мой брэйн
    себе возьму другого -  !

 -  А чем тебе  Я  не понравилась - ?  The purest whitish skin , the very
  healthy brown hairs - ?

 - Так-я ~же , стал вас ,
  в натуре - путать  - !
   Ты - Анна ! Просто так
  А - та at First Und Final -  0fficial the Wife , but She
was called -  Galina
  - Да-я , же АннА - not the Galina - !?  f-U

 -  I Kiss yours dos dias very arm-s      !


   


Рецензии