Макош та Леля
Чистої зливи,
Неба в краплинах,
Сірих пір'їнок.
Доля-Макош, ніби
Сіль у намисті,
Темні дороги,
Скутеє місто.
Тиждень у тиждень
Шлю телеграми,
Щоб не забули,
Щоб поважали.
Птаха у небі
Чуйно співає,
Десь моє серце
З нею кружляє.
Дивні чаклунки,
Вічні оранти,
Ніжні малюнки,
Ритми пікантні.
Ніби на весну
Все оживає,
Темні дороги
До небокраю.
Свидетельство о публикации №123032804083