Аби

Знай, що тобі, аби прокинутись,
Треба ще глибше заснути.
Аби комусь довіритись,
Треба свій біль відчути.

Аби лишитись спогадом,
Варто усіх забути.

Аби прожити в радості,
Сумом душі торкнутись.

Так живемо у Всесвіті,
Мов новорічні пасма
Сивих ялиць, з небесними
Рисами над лататтям.

Тож прокидайся з ніжністю,
Тугою хоч світ скутий,
Але думки незвідані
Зможеш ти розгорнути.


Рецензии