Музеологиня. Нарис

У міксі старого й нового,
Немов у рaю,
Строкату вона тче долю,
Чужу та свою.

І в різних сегментах Всесвіту
Знаходить красу, і знов
Проголошує ясність кольору,
До найтонших ліній любов.

У міксі забутих істин,
Немов у пітьмі,
Вона запалює іскри в тобі й мені,
І до небокраю линуть
Її уста,
Мов піднебесна зграя,
Молитва тиха й проста.


Рецензии