Stardust cycle. 8. ua

дай собі волю

Дай собі волю,
Серцю дай ключі
Вийти за всі виміри
Якомога хутчіш.

Воно теревенить із
Птахами та квітами,
Таке невщухаюче,
Ледь не розбите.

Ледь не скуте
Вітрами змерзлими,
Воно до весни шукає повернення,

Але це не індекс,
Не індикатор,
Така собі дрібниця -
Почуттєвий калькулятор.

І всі твої посмішки (щирі й нещирі)
На тебе чекатимуть в цьому вирі.


Рецензии