Чари ночi

Гей, любисточку, квітни,
Під моїм під вікном,
Соловейко співає,
Зорі тануть гуртом.

Я твої сиві крила
До небес простягну,
Бо забути несила
Ту яскраву весну.

Гей, смородина в'ється,
Журавель ввись летить,
Тане світ, і здається,
Що нова буде мить,

Де з тобою по колу
В Піднебесся пливем,
Сядем знову до столу,
Хай страждання мине.

Ти далеко та близько,
Я  - у прірві сумній,
Зорі сяють мов іскри,
Пісня ночі бринить.

#ua #neofolk #song lyrics


Рецензии