Старость
Зміни ці у нашому у житті,
Тільки все частіше помічаємо
Ми ознаки й випадки оті.
Не вважайте циніком чи мрійником,
Навіть тим, що Господе, прости -
Якщо їде «дівчина за викликом»
На автівці з номером 103.
Свидетельство о публикации №123032702234