Stardust cycle. 5. ua

Крамниця

Все брендоване,
Фірмове,
Глянцеве,
І така відповідність
Між красою та розкішшю.
Тобі давно вже не нудно.

Ти йдеш собі
Й мислиш
Про таку незнайому землю -

Навколо тебе люди
З островами й морями всередині,
Та інколи це моря болю
Й острови пліткарства.


Рецензии