Поцiлунок у шрам на жiночiй руцi
Пізнати жінку можу я,
Вдивившись в руки, а не в очі
Жіночі, милая моя.
З повагою жіночі руки
Усі шаную, будь-які,
Та все ж таки жіночі муки
Покажуть шрами, хай легкі.
Без манікюру, без перстенів,
Без інших будь-яких прикрас,
Жіночі руки – мов натхнення –
Любов'ю обіймають нас...
Свидетельство о публикации №123032600468