Mag rurlik va me yor Qiziqarli suratlar she riy iz
«Mag;rurlik va me;yor…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«TАBАSSUM…»
-«Tabassum, xar doim — emas chinakam,
Bazida kulamiz — ko;ngil to;la g;am!».
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123032508204