O my Love

 1.
 O my Love Osten Wife
 Woman Osten is blitzness
 I"s to firing fire
 You my Lady is sweetness
 Lady like - Lady wife
 M"ogly strong in beloved is
 Give me more,give me more -
 My love Hi favorites.
 R:
 My love you,my love you -
 I love you! - me need you,
 Don"t forgot,don"t forgot,
 Simple Red
 2.
 O my Love Osten Rose
 O my Love Woman nightly
 Ven a mi palacio
 Como innamorato
 Un amore Hi-Fi
 Fare noi con ti tutto
 Afrodita my life
 Don ti amo Mavliuda
                10.2007


Рецензии