Колы ты шанти розумииш,

Шо трэба шэ прам бильш?

И вот: сыба ж я ныщаслывый?!
Ах, Господи ж ты мий!
Шо ж трэба шэ, колы стик дивок
Спувають от ля мни.

Да я й чы був колы в шызивни.
Чы ажны там здурив?
От подывысь, якыйи снимкы
Сфарганыв гонды дид!

Ах, да, сочкы ж но трэга пыты
Да мнеса йисты бильш.
И но колы млынцив напик хто,
Ты буш любыты дитк.

А ек а во з далёкый Иньдии
Я чую баджаны –
Шо, гэто схыба тож ны дыво?
А соньку хто чыныв?

Да й воопшэ – чы здох Свинишка…
Ах, дэ ж той сукин сын!..
За матро бигав но вэсь вик сфий,
Ны вирачы ны в Тигр.

И я, ны справывшысь з Ягнишком,
Сказав Святому: Ты
Возьмы шо, можэ, зделай липшэ
З любимымы дытьмы.

Бы я й свий крыж ны нис.
Чы думав про сфий нис.
Сыдю вот уночи
Да взварваю борщи.

...ну, здымкы ж так собі.
Колысь партачыв ліпш!


Рецензии