нiчого за день не зробив

нічого за день не зробив
просто жив

прислухався до міста
просто сидів і слухав
як той зітхає
там за стіною
як важкий кит
як титанік айсбергу
хотів докричатися

зітхає як Бог над творінням
легкими порожнечі

величезними вітрилами заходу сонця

зітхає як скат-манта
змахує
шкірястими крилами
дихає як дерево

як океан
вбирає вологу
і повертає насіння
нічному місту

якого не буває


Рецензии