Лайнер

* * *
Лайнер  великий мандрує  морями.
Судном  керують  аж  три капітани.
Шторми  не  раз  зустрічав  і  негоду,
В  гавані  тихі  лайнер заходив.
По  океану  круїзи бувають.
Різні  туристи  там відпочивають.
* * *

Людмила К.- В.
23.3.23.


Рецензии